Påskhare

 
Ranunkeln tvärdog så en vit pärlhyacint pryder nu hortuskrukan i mässing. En chokladhare från Lindt som sig bör på påsken..
 
Hallå skärtorsdag!
 
Har precis fixat med pojkarnas påskägg. Eltons innehåller bl.a smoothies (det äter han minst en om dagen), russin, festis och några chokladbitar. Nils ägg är fyllt med smoothies, majskrokar och nappar.
 
Vi har en förväntansfull tvååring här hemma med ett minne som heter duga. Det har pratats om påskharen och påskägg hela veckan. Undrar var påskharen ska lägga sina ägg. Hmmm... 
 
Glad Påsk!
Personligt | |
#1 - - Ulrika:

Vita pärlhyacinter är verkligen fint!

Svar: Visst är det! Gillar vita mer än blå. Glad påsk!
Camilla

#2 - - jenny - gravid & mamma i nashville:

Så kul att fylla påskägg :) Jag ska shoppa för lillkorvens pressys idag. han får dock gå på en amerikansk egg hunt med massa små ägg med något gott i varje. Tänkte köpa torkad frukt-godisar, kex & lägga småmynt i några då han är helt besatt av att ta sådanadär gummibollsmaskiner ;)
Glad påsk på er vännen!

Svar: Eller hur! Det finns ju torkade frukter och bär som är så goda! Önskar det kommer lite mer sånt hit. Perfekt med små mynt, så smart! Elton brukar vilja åka karuseller i mataffären så där sa du något. :) Tack detsamma fina du! Hoppas du mår fint! Kram
Camilla

#3 - - michaela- mamma till tre 💗:

har också fixat påskägg idag. en second handshoppad ambulansbil till minstingen och solglasögon till min stora, blev det. också något gottis :) visst är det roligt att fylla de där äggen!

Svar: Vilka bra presenter! Det blir nästan lite julafton för dom små med alla påskpresenter. Igår fick dom saker av mamma/mormor. Bra att det inte är ätbart från alla. ;)
Camilla

Upp