Kökslampa

 
 
 
Ole, dole, doff?
 
Ingen är direkt fy skam va? En 6 armad kvist från Örsjö belysning eller en Gino Sarfatti med 30 lampor? Den sistnämnda har dock en nackdel, om det stämmer vad jag har läst så kommer glödlamporna till Sarfattin snart vara bannlysta. 
 
Vet ni förresten, min Gino Sarfatti med 50 lampor har med lite sorg i hjärtat fått en ny ägare. Det kändes rätt onödigt att ha en lampa värde en månadslön i sovrummet som vi knappt använder. Så dom slantarna tänker jag använda till någon av lamporna ovan. 
 
Hade jag fått min vilja igenom i våras hade kvisten redan hängt uppe men då var Niclas inte lika övertygad. Tur då att våra vänner just köpt sig en kvist och Niclas tyckte om den!
 
 
 
Personligt | |
#1 - - Sofie:

Vaaa? Vart har du hört det? Jobbigt läge för mig nu då? Vi har den med 30 lampor men alltid tänkt när lamporna går sönder blir det mycket pengar på nya lampor...

Förstår att det är lite sorg i hjärtat... Men nu får du en ny goding att titta på ;) Stor kram

Svar: Jag har läst det någonstans. Såklart att man kan få tag i andra glödlampor istället men det blir nog ganska dyrt eftersom det är några stycken.

Jo det är det allt. Men satsar hellre på en fining ovanför köksbordet. Synd att vi inte hade haft den med 30 så hade det bara varit att hänga ner den.

KRAM
Camilla

#2 - - Anna:

Den vita kvisten känns väldigt du? Spännande men utbyggnad!

Svar: Japp, den vita blir det! :)
Camilla

#3 - - Sofia - Strawberry Dreams:

Whhhaaat? Ska de sluta sälja de där glödlamporna,... opus då kanske man borde bunkra upp för vi har en Sarfatti ovanför vårt matsalsbord...

Den där kvistlampan. Wow, suuuupersnygg!! En sådan skulle jag också kunna tänka mig... fast hmm, vi behöver ju ingen ny lampa. Men drömma kan man ju alltid få göra :)

Svar: Nu vet jag inte om det stämmer men jag läste det någonstans. Det kommer väl fortfarande att finnas men att bli ersätta med några andra (dyrare) lampor. Som sagt, är inte säker men bra att veta eftersom det går åt några lampor.

Visst är den fiin! Längtar till den kommer upp! :) Visst får man det... hihi! Kraam
Camilla

Upp