Lycka för en 2 1/2 åring!

 
När Elton fyllde två köpte vi en trehjuling från Stiga. Den var lite spännande till en början men har faktiskt använts mest till att lasta leksaker på. Däremot har han alltid visat ett intresse för lite större cyklar. Kan ni då tänka er hans stora lycka när hans morfar och bonusmormor levererade en grön, precis en sådan han har pratat om, för några dagar sedan? Nästan så jag tror att det är en dag han kommer minnas när han blir äldre.
 
Nu trampar han på som om han inte gjort något annat. På stödhjul såklart. Vår stora pojke!
 
 
Elton | |
#1 - - småstadsfrun:

Men så ljuvligt, stor grabb som cyklar.
Barnen växer så fort!

Svar: Ja jag hinner inte med riktigt. Dom blir så stora så fort!
Fin dag!
Camilla

#2 - - Pauline:

Å va duktig han är Elton. Det är så kul att se när dom blir så glada över någonting dom klarar och tycker är kul.

Tack så mycket för senast. Va mysigt att träffa er! Kramar

#3 - - Ninni - Vimsiga mamman:

å så kul :D här kör vi fortfarande motorcykeln, en liten en i plast =)

Svar: Ja det mesta på hjul är ju kul! ;)
Camilla

#4 - - Mikaela:

Åh vad härligt!Första cykeln är något alldeles speciellt.Jag minns när min äldsta son fick sin av sin morfar.Har det på film och blir alldeles varm när jag tänker på det.

Svar: Riktig lycka! Å som jag ångrar att jag inte filmade det, så ofta som man ändå har telefonen på sig. Har nästan ångest över att jag aldrig filmade Nils och Eltons första möte. Tänk vad fint det hade varit att se på när man är gammal. Även för dom. :)
Camilla

#5 - - Sofie:

Åh vilken lycka! Så stor kille <3

Vi gav också Olivia en trehjuling i 2 års present men hon når inte riktigt ner till tramporna (kanske lite kort än ;) ). Så det blir också mest att lasta den med saker så den används inte riktigt heller så mycket.

Kramar

Svar: Ja han blev genast så stor! Tror han har dragit iväg på längden nu i sommar. Har för mig att det var samma problem för Elton. Olivia kanske också hoppar över trehjulingen. :) Kram kram
Camilla

Upp