Torsdagsbak
Här bakas det bullar var och varannan vecka. Ni som följer mig här och på Instagram vet att det är strykande åtgång på mina bullar. ;)
Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan om receptet men det är inte mer avancerat än att det är det som står på baksidan av mjölpaketet. Det finns dock några enkla knep jag brukar ta till. Röd mjölk, riktigt smör (alltid!) och extra fyllning. Var noga med mjölen så det inte blir för mycket och ta ut bullarna något tidigare så blir dom härligt saftiga och goda! Nästa gång jag ställer mig vid bakmaskinen får det bli något helt annat.. Frågan är bara vad?
Ikväll har vi haft mystorsdag här hemma eftersom jag åker till Stockholm över helgen. Shopping, tjejträff och restaurangbesök coming up. Kan ju inte bli annat än awsome!
Största kramen
Det gör det här med och finns inte så mycket som slår nybakta bullar:) Vilken härlig helg du har framför dig, ha så jätteroligt!!
Kram fredrika