TGIF och mattjakt

 
 
Vill passa på att önska er alla en trevlig fredag med en favoritbild ur arkivet. Mattjakten till matrummet fortsätter, kanske flyttar våran Longhals från IKEA dit istället och tar denna underbaring från Sweef.se in till vardagsrummet? Oh ja, drömmen! Textilier har verkligen förmågan att ändra ett helt rum och hur skönt vore det inte att sätta fossingarna på en riktig ullmatta?
 
Ikväll kör vi pizza på sten i vanlig ordning med egen ailoli, spinata calabra, chili, rödlök och ruccola. Mmm m m... TGIF! 
 
Inspiration | |
#1 - - Magda:

Vilken vacker matta, ser urhärlig ut!

Så god er pizza låter! Här gör sambon också hemgjord pizza. På min blir det mozarella, lufttorkad skinka och pesto toppad med ruccola, lite balsamico och pinjenötter.

Trevlig kväll till er!!

Kram Magda

Svar: Hej Magda! Visst är den fin, ser så mjuk härlig och inbjudande ut och lite mer lagom prisklass än en beni ourain.

Du din pizza lät inte helt fel den heller, kanske får bli den kombinationen nästa gång. Så galet gott! Detsamma till dig och dina pojkar! Stor kram
Camilla Larsson

#2 - - Magda:

Ja prislappen på äkta Beni Ourain mattor här hemma är bara helt galna! Eftersom min pappa är marockan så vet jag vad dessa kostar nere i Marocko. Stora härliga vintage ligger runt 4000kr (!) och nya sådana för ca 2000kr. Så ja. Lönar sig att göra en härlig resa till Marrakech och frakta med sig en matta hem själv ;-) Det har mina föräldrar gjort :-)

Kram

Svar: Verkligen! Har förstått att det är bra mycket billigare att köpa på plats. Någon gång ska det fraktas hem en. Men kanske blir en mindre till hallen eller genomgångsrummet (lilla matrummet).
Ha en fin vecka Magda! Kram
Camilla Larsson

Upp