Home again!

 
 
 
 
 
 
Bjuder på några semesterbilder från underbara Mallorca som inte visats på Instagram.
 
Hemma på svensk mark igen! Och gissa vad, det känns himla bra! Jag fullkomligen älskar att resa och se nya platser men jag tycker det är minst lika underbart att komma hem igen. 
 
Vad har vi gjort då? Besökt gamla staden i Alcudia, hängt vid poolen och surplat drinkar på minidisco. Haha! Tycker ändå våran första resa med barnen varit mysig på alla sätt och vis. De har sovit som stockar och vi är faktiskt riktigt utvilade efter denna resa. Är det något med havsbrisen eller bara nya intryck tro? Ser gärna att det fortsätter även hemma. ;) Heja sovmorgnar! 
 
Nu försöker jag pilla med några bilder så ska ni få se lite från vårt casa..
 
KRAM
Resor | |
#1 - - Sofia - Strawberry Dreams:

Välkomna hem! Ser ut att ha varit härligt :)

#2 - - Linda - Design Concept:

Välkomna tillbaka till Sverige! Ser ut som ni har haft en himla mysig resa. Härligt med sol och värme:)

#3 - - Malin:

Välkomna hem! Riktigt härliga bilder du bjuder på!

Kram Malin

#4 - - Pauline:

Ni ser ut att ha haft en riktigt mysig semester tillsammans. Måste erkänna att jag längtar också väldigt mycket efter att resa. Men det får bli någon annan gång =)

Kram Kram

#5 - - Sofie:

Välkomna hem! Det ser ut som ni haft en fantastisk vecka i solen. Så härligt, hade med behövt åka iväg men med nytt jobb blir det svårt, tyvärr. Får vänta lite men jag är som du älskar och resa men härligt och komma hem <3 Kram

#6 - - Marita:

Härliga bilder du bjuder på från ett fint Mallorca. Bilden på dig och barnen vid strandkanten är ju bara så fin. Den borde du rama in😍

Svar: Å tack! Ja det är faktiskt en favorit och funderar faktiskt på en förstoring. Inte så ofta man fastnar på bild med båda barnen samtidigt. Ska bättre oss på det! :)
Camilla

Upp