Neverfull på min axel

 
Say hello to my new Louis Vuitton bag! Med tanke på huuur länge jag velat ha den känns det som en fin investering. Längtar redan till den fått fin patina. I´m in love!
 
Den uppmärksamme kanske även ser att blusen är ny (prislapp kvar i nacken). Den kommer från HM.
 
Nu ska jag packa vidare. Imorgon tar Gotlandsfärjan oss till Sveriges vackraste plats! So long!
 
Puss
 
Personligt | | 7 kommentarer |

Häng med tofsar

 
Ni vet när man ser en sak och tänker den där måste jag bara ha, fast man väntar? Till den är slut. Buhu! Denna gång var det denna hängmatta som jag ångrar bittert att jag inte la beslag på. Slut online också.
 
Någon nära ett Åhléns varhus i Värnamo eller Piteå? Annars får jag snällt vänta in nästa års laddning och hålla tummarna på en exakt likadan. 
 
 
Personligt | | 2 kommentarer |

Rigatoni med kyckling och salvia

 
Godkväll!
 
Kikar in för att bjuda er på den smarrigaste kycklingpastan på länge! Jag vet inte om det var för jag var sjukt hungrig eller om det var för att det blev ett avbrott i allt grillande, men riktigt gott var det. Hoppas det även tilltalar era smaklökar.
 
Du behöver:
 
400 g Rigatoni
40 g smör
600 g urbenat kycklinglår eller kycklingfilé
6 st salviakvistar (färsk)
3 dl vispgrädde
1,5 msk kalvfond
2 msk riven parmesan
1 dk Marsalavin, sött
 
Riven parmesan och salvia till garnering.
 
Gör såhär:
 
Värm en stekpanna och smält smöret på medelvärme. Skär kycklingen i ca 3 cm långa och 1,5 cm breda bitar. Bryn tills de får färg, ca 3 minuter. Häll på vinet, grädden och kalvfonden, sänk värmen och låt såsen sjuda ihop med pastan kokar, ca 10 minuter.
 
Häll på pastan, lägg ner pastan i stekpannan med såsen och tillsätt ca 2 msk finriven parmesan. Vänd ihop ordentligt. 
 
Smaklig spis!
 
 
 
Personligt, Recept | | En kommentar |
Upp