Min dukning

 
 
Om ni gillar min dukning lägg gärna er röst på mitt tävlingsbidrag nr 8 HÄR!
 
Hej friends!
 
Blev så himla glad idag när jag fick se att mitt bidrag tävlar vidare i "era mest inspirerande dukningar" på Starwomans blogg. Jag, tillsammans med 11 andra dukningar tävlar om den populära Dagg-vasen från Svenskt Tenn fylld med en massa tuggummin från Extra. Min drömvas! ♥
 
Som det ser ut behöver jag alla röster jag kan få och skulle såklart bli jätte glad om du ville rösta på just min dukning nummer 8!
 
Puss och stort tack till er som redan röstat!
 
Update: TACK för era röster! Jag hamnade på en andra plats, inte så illa pinkat. 
Hemma hos oss, Personligt | | 19 kommentarer |

Trevligt i postfacket

Alltid trevligt när en härlig tidning dimper ner i lådan. Just nu prenumenerar jag på Elle mat & vin, mama och Vårt nya hus som jag fick en årsprenumeration av när vi var med i ett av numren i vintras. Kul! 
 
Tycker oftast att Elle mat & vin lyckas inspirera med fina bilder och bra recept. I detta nummer frestas jag av hemgjord pistage och mintglass. Hur gott låter inte det? Måste testas!
 
Idag var jag ner på stan för att fixa present till svärmor som fyller 60 år i helgen. Jag passade även på att besöka frissan för att klippa några välbehövliga centimeter. Så skönt! Fick frågan vad jag har gjort med mitt hår eftersom det blivit så tunt. Vet inte om det är mina graviditeter som spelat in? Fick tips om att börja äta Hårkontroll som jag faktiskt glömt av att jag har i skåpet.
 
Nu: Äntligen hemma och en påse Kina snacks. Yum!
 
Trevlig kväll!
 
Puss
Personligt | | 4 kommentarer |

Snöat in på snö

Vitrinskåp med två dörrar från Asplunds serie SNÖ. Design Jonas Bohlin och Thomas Sandell. Bilder lånade från urbanliving.se
 
Jag har helt "snöat in på" Asplunds möbler och speciellt detta vitrinskåp som jag bläddrat och suktat över i flera inredningsmagasin. Jag mätte och hade mig här hemma men väggen där jag vill ha den saknade störande nog två centimeter för att den skulle passa perfekt. Så den var bara att glömma. (Och så var det där med priset.. nästan tio tusen.. Njaaa.)
Så! Vad passar väl bättre än att kontakta en god vän som är möbelsnickare? Vill inte att skåpet ska se exakt ut som orginalet men de ska ha samma stil och känsla. Handtagen kommer jag be att få en annan utsågning än just kännetecknet för serien SNÖ. Det här kan bli spännande och extra kul att ha något hemmasnickrat.
 
 
Inredning | | 7 kommentarer |
Upp