Viva lakrits calabria

 
 
Jag har ju berättat förut att jag är buzzador, dvs att jag får prova nya produkter och säga vad jag tycker om dom samt att jag får dela med mig av smakprov till vänner. Jag anmälde mig för lite sedan till Buzzadors kampanj för Malaco Viva Lakrits Calabria och kom med. Mitt uppdrag är att provsmaka och bjuda på tre olika sorters lakrits (sötlakrits, havssalt och chili). Min bror var först ut att få smaka kvalitetslakritsen och nästa gång tänkte jag samla några fler här hemma för provsmakning! Ser fram emot att testa dessa och kanske hitta mig en ny favorit.
 
Så välkomna på lakrits!
Personligt | | 3 kommentarer |

Bloggträff

 
Hej på er!
 
Nu är jag på hemmaplan igen efter en härlig helg i Stockholm. I fredags mötte jag upp min bonussyster Frida för en mysig kväll på Kungsholmen med charkisar och glass i soffan.
 
Anledningen till att jag åkte till Stockholm var för att träffa Elin och Cicci bakom bloggarna Elinsdetaljer och Mittfönster. Vi har följt varandras bloggar under flera års tid och bestämde i vintras att vi skulle försöka få till en träff under våren. Igår var dagen kommen och det blev en shoppingtur på stan, middag på T/BAR och även en fika idag innan Cicci tog tåget tillbaka till Kristianstad och jag till Eskilstuna. Jag är så glad att vi fick till den här lilla träffen och tjejerna var precis lika gulliga och trevliga som jag hade gissat på! 
 
 
Tack goa tjejer för en härlig helg, den kommer jag leva länge på. Hoppas vi ses snart igen.
 
 
KRAM
Personligt | | 3 kommentarer |

Torsdagsbak

 
Här bakas det bullar var och varannan vecka. Ni som följer mig här och på Instagram vet att det är strykande åtgång på mina bullar. ;)
 
Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan om receptet men det är inte mer avancerat än att det är det som står på baksidan av mjölpaketet. Det finns dock några enkla knep jag brukar ta till. Röd mjölk, riktigt smör (alltid!) och extra fyllning. Var noga med mjölen så det inte blir för mycket och ta ut bullarna något tidigare så blir dom härligt saftiga och goda! Nästa gång jag ställer mig vid bakmaskinen får det bli något helt annat.. Frågan är bara vad?
 
Ikväll har vi haft mystorsdag här hemma eftersom jag åker till Stockholm över helgen. Shopping, tjejträff och restaurangbesök coming up. Kan ju inte bli annat än awsome!
 
 
Största kramen 
Personligt | | 4 kommentarer |
Upp