Snart åker vi!

 
 
Om några timmar åker vi och dessa två guldgossar till Mallis! Grabbarnas första utlandsresa.
 
Puh! Packat och klart. Som vanligt i sista sekunden.. Vi får hoppas vi får mer tur med vädret än vad väderprognosen visar. Nu har jag laddat med solhattar, solskydd och flera uppsättningar av badkläder som jag hoppas blir till användning.
 
Oj oj, nu är klockan mycket. Knappt ens värt att gå och lägga sig, 07:15 går planet. Längtar lite extra till Arlanda denna gång. VS shopping!! 
 
Jag önskar er alla en fin vecka hemma i Svedala och så hörs vi säkerligen från Mallis. Om inte annat på Instagram där jag också går under namnet camillasrum.
 
Må så gott allesammans!
 
Kram /C
Elton, Nils | | 5 kommentarer |

Digistive Cheesecake

 
 
Det är inte varje dag man hittar kakor i brevlådan. Hade helt glömt att jag anmält mig som testpilot för Smartson. Jag har alltså blivit utvald till att testa nya McVitie´s Digestive Cheesecake Creams i smakerna citron och vanilj. Mmm.. så goda dom var! Och fikagästerna instämde. Vaniljen blev allas favorit.
 
Vilken härlig kväll vi fick. Det känns som vi fått försmak på medelhavsvärmen. Lovely! 
Mamma, Thomas och brorsan var här och grillade hamburgare. Vi firade mig lite i efterskott + att mamma äntligen har köpt sig en sommarstuga. Något som hon har drömt om i många många år. Jag kunde inte vara mer lycklig och stolt över henne!
 
 
Tack snälla ni för era tips i föregående inlägg! Ha nu en bästa helg!
 
KRAM
Personligt | | 2 kommentarer |

Flera moduler

 
 
 
Flera moduler till min "Nagel" har hittat hit. Det är fortfarande många som frågar vad det är för något och för er som inte vet så kan jag tala om att det är en ljusstake som designades av Caesar Stoffi och Fritz Nagel redan 1965. 
Som sagt, snygg med och utan ljus. Just nu ligger ljusen i en låda och får nog titta fram först till hösten. Ljusstaken hittar du här.
 
Idag har jag kunnat bocka av flera saker från listan inför Mallisresan. Känns skönt att ha läget under kontroll eftersom jag har en tendens att alltid skjuta upp saker och ting i sista sekund. Det blir ju lite mer att tänka på när våra två småttingar ska med. Har ni något tips att tänka på när man reser med barn? 
 
 
Nu börjar vi faktiskt bli lite piggare här. Peppar, peppar! Elton hålls hemma från förskolan för att inte riskera att bli sämre innan vi åker.
 
 
Hoppas ni haft en strålande fin dag!
Hemma hos oss, Inredning | | 8 kommentarer |
Upp