Rund spegelNi kanske uppmärksammat en ny spegel på väggen? Liknande finns på Svenskt Tenn för några tusenlappar mer än denna lösning, detta är ett tips efter duktiga Petra  jag beställt av Ryds glas. En rund spegel med upphägning. Jag valde ett mått på 1x1 m vilket blev precis lagom på vår vägg i matsalen. Gillar att den fångar våra tre rum i fil och kvisten. 

Det mesta börjar falla på plats efter utbygget. Nu håller vi på att renovera ett skåp som ni kommer få se mer av. 

Fin kväll!Hemma hos oss | | 6 kommentarer |

BURN CANCER

 
Sprid ljus och doft i ditt hem och bränn cancer en gång för alla.
 
Burn Cancer säljs till förmån för Ung Cancer (som ligger bakom de välkända "Fuck Cancer" armbanden) och det nylanserade märket Victorian som erbjuder vackert designade doftljus. Ljusen består av 95% soya wax och 5% naturliga doftämnen.
 
Tio procent av priset av varje sålt ljus går till  Ung Cancers viktiga arbete för att hjälpa unga cancersjuka både under och efter sjukdom. 
 
Jag slår ett slag mot cancern och tänder ljusen från Burn Cancer. Sprid lite extra ljus du också genom att köpa ett ljus till förmån för Ung Cancer. Ljusen med det viktiga budskapet hittar ni på Jollyroom.se från och med 1 oktober.
 
Personligt | | En kommentar |

Facemask & Footmask

Hösten är på intågande och jag är i behov av en uppfräschning känner jag.
Så nu blir det lite lyxigt men enkelt hemmaspa och förhoppningsvis ett frisörbesök inbokat i veckan,
sen är jag redo. 
 

 
Nu ska dessa sitta på 1-2 timmar medan jag slappar i soffan. Sedan ska fötterna sköljas och efter 3-7 dagar börjar överasta hudlagret falla av. Efter ytterligare 7-10 dagar har all död hud trillat av och fötterna blir mjuka och lena.
 
Som jag har tipsat er om tidigare brukar jag köra på ansiktsmasken från Maybeauty.
Jag tror både Niclas och barnen har vant sig vid att mamma går runt i svart ansiktsmålning allt som oftast numera, ingen reagerar längre. Haha! När jag ändå skulle beställa nya masker blev jag nyfiken att testa fotmasken också. Den tar bort förhårdnader och torr hud så dina fötter blir mjukare och lenare. Jag får nästan uppdatera detta inlägg om några dagar då resultatet visat sig. Spännande!
 
 
Vill ni också göra er lite fräscha efter sommaren har jag en kanonrabatt till er. Ordinarie pris för detta kit med åtta masker + fotmask ligger på 498 kr men med rabatten betalar du endast 279 kr. Nästan halva priset! 
 
Rabattkod: Camsommar och länken hittar ni HÄR
 
Personligt | | En kommentar |
Upp