Kuddjakt

Jag har kärat ner mig lite i denna kudde från Missoni. Två till soffan tack!
Eller ska man våga sig på en kudde i ceriest från Svenskt Tenn. Jag är ute efter något som bryter av som ni märker. Om det ska bli i mönster eller i en stark färg.. det är frågan?!
 
Inredning | | 13 kommentarer |

Min torsdag

 
Gjorde en smulpaj med blåbär och hallon tidigare i veckan.. Mmm så gott! Den sista biten åts upp idag..
 
 
Assietterna från Iittala fick jag tillsammans med tårtfatet i julklapp. Så nöjd!
 
Idag har Elton och jag spenderat dagen i Västerås tillsammans med Elin och Lukas. Vi ägnade oss åt lite rea-shopping, lunch på Global Living och avslut på Lek & Buslandet. Frågan är vilka som hade roligast, vi eller barnen? Jag vet nog svaret.. Härligt torsdagshäng var det hur som helst. Väl hemma lagade jag mat och Elton åt med god aptit av det vi åt. Stor kille nu! 
 
Imorgon ska jag äntligen få sjunka ner i frisörstolen på Frida Klippotek. Inte en dag för tidigt!
 
Ha en skön kväll! 
 
Kram 
Hemma hos oss | | 4 kommentarer |

Sju saker ni inte visste om mig

Har läst i flera bloggar om "Sju saker ni inte visste om mig". Lite kul tycker jag så här kommer sju om mig...
 
 
1. Jag googlar varje dag. Antingen en stavning eller något jag bara måste ha reda på. Oftast helt onödigt vetande men ändå, Google is the shit!
 
 
2. Jag är riktigt kinkig med bäst före datum. River alltid efter det färskaste brödet i affären och äter inget som passerat sitt bäst före datum. Brorsan är likadan.
 
 
3. Jag har fobi för maskar och larver och får tvångstankar så fort någon berättar om larver i mat och frukt. Kan heller inte vistas i samma rum som en kackerlacka, geting, harskrank utan att få panik.
 
 
4. Jag hade kört bil ca 20 ggr totalt innan jag tog mitt körkort. På första uppkörningen. Pappa trodde jag skämtade när jag sa att jag klararde mig. Han fick alltid säga bromsa bromsa eftersom jag trodde man skulle svänga på treans växel och fortfarande hålla en hastighet på 50 km/h. Samma sak över farthinder. Fartdåre!
 
 
5. I gymnasiet var mina planer att sticka utomlands och gå bartenderkurs. Inga planer på pojkvän, hus och barn då men se vilken hemmaråtta jag blev.
 
 
6. Jag föddes med 11 fingrar, en tumme för mycket. (Bortopererad!)
 
 
7. Jag kan inte äta persikor pga av skalet. Som att sätta tänderna i tyg. Ryser!
 
 
Ja det var väl de. För er som känner er manade så är jag även nyfiken på er.. Let me know!
 
Kram
 
Personligt | | 14 kommentarer |
Upp